Tentang Kami

i-Renewal_Logo_blue_back

Jenama ini di selia oleh Millionmind Sdn Bhd yang mana asalnya menjalankan kerja-kerja setiausaha syarikat berdaftar di bawah  Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) melalui keahlian Persatuan Akauntan Malaysia (MIA – Malaysia Institute of Accountant) melalui jenama pemasaran registersdnbhd.com iaitu yang melibatkan proses penubuhan dan pengurusan sdn bhd sahaja. 

 

Sejarah Millionmind boleh di rujuk serba sedikit di laman sesawang utama millionmind4u.com. Selain dari profail syarikat terdapat artikal terpilih untuk di jadikan bacaan buat usahawan berkenaan pensyarikatan di sana.

Servis ini di mulakan semasa Perintah Kawalan Penyakit berlaku (PKP) di mana ramai usahawan yang sukar untuk uruskan perbaharui lesen niaga SSM. Kami hadir di pasaran sebagai salah satu penyedia perkhidmatan yang membantu usahawan terutamanya luar bandar yang berada jauh dari pejabat Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) ataupun mana-mana agent yang di lantik oleh pihak SSM.

Fokus kami fasa pertama adalah hanya terhadap segala urusan SSM dan menjadi pemudahcara kepada usahawan. Fasa seterusnya kami berhajat untuk membantu usahawan dan menjadi pemudahcara untuk urusan lain yang melibatkan proses memperbaharui apa-apa lesen yang terdapat di Malaysia ini untuk keperluan usahawan.

Millionmind Sdn Bhd - 1181212-T ( i-renewal.com )

1C-8-1, Jalan Pegaga C U 12/C, Desa Alam Seksyen U12, 40170 Shah Alam, Selangor

Hubungi Kami : 0199396769 | Email : info@i-renewal.com